Afirmații și Acțiuni Anti-Creștine - Candidați la alegerile prezidențiale 2019

Ne gasiti si pe Facebook: Ucenicii Lui Hristos

Descarca

Vizionare
3,963

Comentarii

 • Pei cei care vor schimba constitutia in favorul lesbienele si homosexualilor si casatoriilor mixte ce vor in final distrugerea si depopularea tari. Nu avem nevoie de atitea partide si politicieni obositi care aproape dorm in senat pt citeva mii de euro salariu si care nu produc nimic bun pt populatie si popor. Nu mai vrem sa fim condusi si comandati de slugile si slugoi corporatiilor capitaliste si jidane si ONG uri si multinationale care fura o gramada de bani din tara sub diferite pretexte donati si investiti frauduloase s.a.m.d in schimbul spagilor si promisiunilor murdare.

  raduradu100raduradu100Acum o Zi
 • Dacă mergeau la vot toți „pocăiți“ care sunt membri unui cult se adunau suficiente voturi să treacă. Așa că lăsați liniștea cu vitejia asta pe internet că ce pocăiți suntem noi....

  Florin RafaelFlorin RafaelAcum 2 Zile
 • Datoria noastra ca cetateni ai unei tari este sa ne exprimam votul, conteaza sa fim cu capul pe umeri nu sa cadem intr-o extrema sau alta ca stie Domnul ce a fi.... analizati bine candidatii si alegeti sa votati pt bunul mers al uneibtari condusa de o persoana cu valori morale crestine, iar dintre cei amintiti Paleologul sustine familia traditionala asta a-ti uitat sa prezentati... la fiecare candidat asta a fost problema prezentata la el... hopa ca e fracmason nu ma indoiesc ca sunt si alti francmasoni pe care multi i-au votat fara sa va ganditi la asta. Dumnezeu sa indrume si sa lumineze pe fiecare in privinta votului.

  Anita StefyAnita StefyAcum 2 Zile
 • Dl.Pirvu, să știți că eu vă respect foarte mult decizia si, cu toată sinceritatea, într-o țară normală dl.Paleologu ar fi fost cea mai potrivită alegere. Însă, într-o societate alterată de infracționalitate, o persoană care a facut dovada curajului de a înfrunta sistemul si își asumă, în continuare, misiunea de a eradica clanurile mafiote, consider că merita creditată. Mă scuzați si vă mulțumesc.

  Sanda SebesanSanda SebesanAcum 2 Zile
 • In opinia mea, avand in vedere situatia data, in comparatie cu toti candidatii pe care ii avem la dispozitie, Paleologu este cel mai aproape de valorile crestine. Chiar daca are unele afirmatii gresite, Paleologu ramane cu mult peste toti ceilalți.

  Doru PirvuDoru PirvuAcum 3 Zile
  • Dl.Pirvu, să știți că eu vă respect foarte mult decizia si, cu toată sinceritatea, într-o țară normală dl.Paleologu ar fi fost cea mai potrivită alegere. Însă, într-o societate alterată de infracționalitate, o persoană care a facut dovada curajului de a înfrunta sistemul si își asumă, în continuare, misiunea de a eradica clanurile mafiote, consider că merita creditată. Mă scuzați si vă mulțumesc.

   Sanda SebesanSanda SebesanAcum 2 Zile
 • Cireadă.. 🙄

  Duchess CoachmanDuchess CoachmanAcum 3 Zile
 • După ce, de 30 de ani, votăm răul cel mai mic, o situație tragică a produs un efect surprinzător, de strictă necesitate. Conjunctura si circumstanțele dramatice ale apariției în cursa electorală a candidatului CUMPANAȘU sugerează predestinarea acestuia pentru înalta demnitate de președinte al Romaniei. Evoluția lui anterioară, ascensiunea, cât si atitudinea, performanța sa socială actuală, parcă fac parte dintr-un stagiu de pregatire minuțios si intensiv, care îl califică pentru demnitatea de sef al statului. Din punctul meu de vedere are, fără dubii, un destin de președinte al României. Si nu orice destin! Unul de justitiar, de pacificator, de reformator, un destin cu rol puternic de restaurator al demnității neamului românesc. Sunt semne care ar trebui să ne facă, pe fiecare din noi, să reflectăm macar puțin la sugestia divină: poziția 14 de pe buletinul de vot, adică "cel din urma" care să fie "cel dintai". Nu avea mai mult de 7 ani in '89! Are in componența numelui cuvântul "cumpăna" și "naș"... ambele conțin semnificații puternice pentru români asupra cărora merită să reflectăm. Eu cred ca sunt unele sugestii puternice prin care providența ne arată calea si că abia acum, pentru întâia dată, nu vom vota răul cel mai mic ci îl putem vota pe cel ales.

  Sanda SebesanSanda SebesanAcum 5 Zile
  • @Doru Pirvu din altă perspectivă d-le Pirvu, lucrurile sunt total diferite ! Confruntat direct cu derapajele si neputințele unui sistem corupt si aservit unor interese obscure, dl. Cumpanașu a luat cea mai potrivită decizie. La cum a debutat si evoluat cazul Caracal, avea chiar obligația morală (si nu numai!) să candideze. Mărturisesc că si eu, alături de mulți alți români, când a început confruntarea cu autoritățile incompetente, depășite total de situație, (încă din iulie-august) m-am gândit că ar trebui să candideze. Mulți i-au si scris în acest sens, desigur. Asadar, era mai mult decât firesc să intre în cursa electorală cata vreme este o competiție deschisă, la care are acces egal, direct si garantat, orice cetățean al țării.

   Sanda SebesanSanda SebesanAcum 3 Zile
  • Cumpanasu pare un om uns cu tot felul de alifii si cu tot felul de relatii... si tragedia cu nepoatasa a venit "numa bine".. ca pe toata tragedia si a construit el candidatura

   Doru PirvuDoru PirvuAcum 3 Zile
 • Eu nu sunt de acord cu ideea de a nu vota pe nimeni! Pt ca asta nu va schimba cu nimic situația tarii si a viitorul nostru! trebuie sa votam, fiecare potrivit cu încuviințarea primită, eu voi vota PALEOLOGU pt ca din cate l-am urmarit, pare singurul mai ok din variantele pe vare le avem✋

  ami popami popAcum 8 Zile
 • Paleologu da

  Maranatha Isus revine in curandMaranatha Isus revine in curandAcum 9 Zile
 • Isus Hristos pentru România!!! Sa nu ajunga la conducerea tarii nici unul din acesti candidati care sint compromisi cu satan si vor sa tirasca Romania sub blesteme si pacate mari pt care ar suferii alte citeva generații!!Crestini adevarati din ROMÂNIA treziti va !Rugati va cum nu v ati mai rugat pt viitorul copiilor ,nepotilor si stranepotilor voștri!!!!

  Maria Sora  DancuMaria Sora DancuAcum 9 Zile
 • Cumpanasu ✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️

  Clara CapatinaClara CapatinaAcum 10 Zile
 • Fratilor votam14

  Mihaela TaslavanMihaela TaslavanAcum 10 Zile
 • Dute satano in iad

  Liviu IgnutaLiviu IgnutaAcum 10 Zile